Sunday, December 03, 2006

Låt oss vara! Jag älskar vinter och mörkret

Jag kan inte bra svenska men jag är bestämt att lära mig för det är ett bra språk.Jag har träffat många svenskar och dem frågar mig alltid ,
När ska du gå tillbaka till dit land?
Varför kom du till Sverige från Afrika?
Jag ska börja att svara dem som vill alltid fråga oss från andra länder när ska vi gå tillbaka till våra hemland. Jag vet inte om dem vill ge mig en ny planering för mitt liv eller resa . Man behöver inte fråga oss när ska ni gå tillbacka.

De som kommer från andra EU länder fick inte den här frågan.För de som vill veta varfor så lång till Sverige , dem kan fråga andra svenska varfor dem vill resa till Thailand som är också lång borta.

Jag kom till Sverige för jag älskade mörkret och lång vinter, Vi har inte vinter i mitt land men jag vill vara med i kallt och snö. Det är inte konstig. Det är någon som älskar mörk och lång vinter och det är någon som älskar solen. Det spelar ingen roll för det är samma värld.

Vi vill alla ha samma sak

Jag kan inte förstå varfor några personer är rasist eller nazist . Jag ha tur att någon ha aldrig varit rasist mot mig men jag vet att det kommer. Några folk tror att de är högre än andra folket från andra länder. De vill bara lägga ner andra folk för att känna sig bra och trygga.De som är rasist är rädd, omogen och vet inte vad liv betyder. Om du är frustrerad med någon ,varfor bara kolla på deras färg? Livet är vacker för att det finns färg i hela världen. Du kan inte springa från en del av livet. Om du är så rädd , kolla på dig själv och tänker vad du behöver i livet för att göra dig glad.
Jag tror att det kosta ingeting att vara snälla mot alla men det kosta mycket för att vara elak mot andra.Det finns ingen högre människor på jorden. Vi vill alla ha samma sak. vi ha karlek, kompisar, förståelse, äter mat, skratta, älskar vår fru och barn och går till jobbet på morgonen.
Alla de här är vad alla folket vill ha eller göra i hela världen. Livet är underbart att leva.
Om du ta din tid att vara rasist mot andra eller misshandla din fru och barnen sluta idag ! och försök ha färg i ditt liv som kan göra dig glad och snäll .Om du inte kan göra dig det är bättre du gå till ett sjukhus idag.