Saturday, August 02, 2008

Leva ditt eget liv och bli inte som alla andra!

I dag tänkte jag på de folken som försöker leva upp till deras grannar eller kompisar in stallet för att skapa och hitta deras sätt att leva. Jag tycker att I den här samhället har folk mycket press på sig. Man måste vara så och så. Du måste göra så och så med dina barn. Du måste köpa så och så eller så. Du måste har så och så eller så. Om du inte har så och så eller så tycker andra att du är konstig eller att du inte vill vara med nya trender.


Vem är det som sätter trender?Vem är det som säger att vi måste göra så och så. Jag vill bara säga att alla ska försöka ha självförtroende och bli själv de nya trenderna.


Jag har redan bestämt att leva mitt liv som jag vill och skit vad vem som helst tänker eller säger. Alla har sina problem och sitt liv. Vi behöver inte jämföra med någon. Om dina grannar köper en ny bil eller "flat screen tv" det har ingenting att göra med dig. Lev ditt eget liv och skapa dina erfarenheter i livet. Du behöver inte vara så eller så för att bli glad. Har kul i livet istället och vet att det alltid kommer finnas problem att lösa när du lever.Det är så mycket roligare saker i livet än att skapa och ha den pressen på sig.Det är därför jag säger "Leva ditt eget liv och bli inte som alla andra"!

No comments: